Fogorvosi vizsgálatok, diagnosztika

Minden célravezető fogorvosi, szájsebészeti kezelés csakis a beteggel való szoros együttműködéssel valósítható meg. Egy alapos fogászati állapotfelmérés magában hordozza a siker kulcsát!

Amit kínálunk : teljeskörű fogászati és szájsebészeti ellátás felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt!

A pácienssel való első találkozás alkalmával nagyon fontos a pontos fogorvosi-szájsebészeti anamnézis (kórelőzmény, korábbi betegségek) felvétele valamint az alapos fogászati- illetve szájvizsgálat (állapotfelmérés), konzultáció, amely lehetőséget ad a kezelési terv felállítására. A vizsgálat során a fogorvos első lépésben megtekinti az arcot, megtapintja a nyirokcsomókat majd a szájon belüli képletek vizsgálata következik. A fogak megtekintése után következik a fogíny, a szájnyálkahártya, a szájpad, az ajak és a nyelv vizsgálata, amelynek igen nagy szerepe van mivel a szájüregi daganatos elváltozások száma napjainkban is folyamatosan nő. Várjuk az OXYDENTAL® Újpestben a IV. kerületben Káposztásmegyeren a Homoktövis lakóparkban! Rendelőnk könnyen megközelíthető a XV. kerületből, Dunakesziről, Fótról is illetve az M0-áson más régiókból is. 

FONTOS! 
A betegellátás folyamán elsőbbséget élveznek a már kezelési időpontot kapott pácienseink, akik előzetes fogászati állapotfelmérésen vettek részt, kezelési tervet állítottunk össze és így tervezhetően tudjuk, hogy az egyes kezelések megközelítőleg mennyi időt vesznek igénybe. Az időpontok egyeztetésénél inkább hagyunk tartalékidőt mivel egy fogorvosi kezelés folyamán sok olyan tényező lehet ami miatt elhúzódhat a beavatkozás a tervezetthez képest. Mindezekkel együtt nagyon ritka a 15-20 percnél jelentősebb csúszás, sőt inkább jellemző a pontos befejezés illetve kezdés – amennyiben a páciens is időben megérkezik. A betegek pont azért részesítik előnyben  a magánrendeléseket mert több időt tudnak rájuk fordítani, tervezhető a berendelés és nem akarnak órákat várni a sorukra. Ezért amennyiben bejelentkezett és első alkalommal jár nálunk – kivéve a ritkán előforduló akut eseteket – minden esetben konzultációra számítson, annak alapján a további fogászati kezelések időben tervezhetők lesznek és Önnek sem kell a “váratlanul beeső” betegek soron kívüli vagy nem tervezett elhúzódó kezelése miatt várakozni. Akik bejelentkezés nélkül és nem akut fogászati problémával jönnek hozzánk, azokkal időpontot tudunk egyeztetni egy első megbeszélésre, konzultációra.
A folyamatos és alapos fogorvosi-szájsebészeti ellátás érdekében kérjük ennek szíves tudomásulvételét!

INTRAORÁLIS RÖNTGEN:  2.000 Ft

Segítségével egy-egy fog vagy fogcsoport figyelhető meg. A felvétel alkalmas lehet a fogszuvasodás keresésére, gyökércsúcs körüli folyamatok elemzésére, gyökérkezelések ellenőrzésére.

VIZSGÁLAT, DIAGNOSZTIKA:  2.000 Ft – 5.000 Ft

KEZELÉSI TERV, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE (AZ ÁRAK ÁRVÁLTOZÁSTÓL FÜGGETLENÜL FÉL ÉVIG ÉRVÉNYESEK):  5.000 Ft

GYÓGYSZER FELÍRÁSA:  500 Ft

Panaszmentesség esetén is félévente keresse fel fogorvosát!

OXYDENTAL® Óbuda

A gördülékenyebb fogászati-szájsebészeti ellátás érdekében javasoljuk, hogy az első konzultációra egy panoráma röntgennel érkezzenek, erre a célra röntgenberendezéssel nem rendelkezünk. Ennek ismeretében tudunk pontosabb fogászati-szájsebészeti állapotfelmérést végezni illetve kezelési tervet felállítani.
Ajánlott röntgencentrumok: SuperdentVIP Dental, Radio Dental

OXYDENTAL® Újpest

Panoráma röntgen: MEDCITY, 1044 Budapest, Megyeri út 53., Telefon: 06 20 943 52 79