Videó doktor

A közérhetőség kedvéért a videók hátterében Dr. Vincze József neve alatt a Videoklinika a felvételek két évvel ezelőtti készítésekor a "szájsebész" titulust írta ki, mivel egy átlagos felhasználó számára a "dentoalveolaris sebész" értelmezhetetlen és a gyakorlatban ez járóbeteg - vagyis ambuláns szájsebészetet jelent. A MOK legutolsó állásfoglalása szerint a "szájsebész" titulus nem használható, mivel ilyen megnevezésű szakvizsga már nem létezik, mindazonáltal a dentoalveolaris sebész járóbeteg szájsebészeti beavatkozásokat végez. A videók a Videoklinika anyagát képezik, a felvételek készítésekor a Videoklinika a megfelelő információk birtokában, hivatalos állásfoglalás hiányában, a közérthetőség miatt döntött a megjelenített információkkal kapcsolatban illetve az Oxydental használatra kapta csupán az anyagot, annak nem tulajdonosa, utólag nem módosítható, viszont a tartalom fontossága miatt kérjük a fentiek tudomásul vételét.

 

2014. október 20.

Rágófogak pótlása
Videó ismertetők - (összes videó) »
 

A fogpótlások jelentősége. A foghiány kezelése, vagyis a fog pótlása kikerülhetetlen! Már csak a testre szabott módszer a kérdés. Újpesti káposztásmegyeri és óbudai rendelőinkben a fogpótlások széles választékával állunk pácienseink rendelkezésére - rögzített, kivehető, fémmentes, fémvázas korona- és hídpótlások! Fogászati implantátumokkal is majd minden típusú foghiány pótolható.

 

 
Média Lejátszó
Videó ismertetők
Főoldal
Kapcsolat
Fogászati kezelések
Fogorvosi vizsgálatok, diagnosztikaFogászati prevenció (megelőzés)Parodontologia (fogágykezelés)Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések)FogpótlásokSzájsebészeti beavatkozások - Implantáció (fogbeültetés) , fogeltávolítás (foghúzás) - Újpesten, ÓbudánFogékszerekOtthoni professzionális fogfehérítésBelügyi és rendvédelmi dolgozók kedvezményes ellátása