Videó doktor

A közérhetőség kedvéért a videók hátterében Dr. Vincze József neve alatt a Videoklinika a felvételek két évvel ezelőtti készítésekor a "szájsebész" titulust írta ki, mivel egy átlagos felhasználó számára a "dentoalveolaris sebész" értelmezhetetlen és a gyakorlatban ez járóbeteg - vagyis ambuláns szájsebészetet jelent. A MOK legutolsó állásfoglalása szerint a "szájsebész" titulus nem használható, mivel ilyen megnevezésű szakvizsga már nem létezik, mindazonáltal a dentoalveolaris sebész járóbeteg szájsebészeti beavatkozásokat végez. A videók a Videoklinika anyagát képezik, a felvételek készítésekor a Videoklinika a megfelelő információk birtokában, hivatalos állásfoglalás hiányában, a közérthetőség miatt döntött a megjelenített információkkal kapcsolatban illetve az Oxydental használatra kapta csupán az anyagot, annak nem tulajdonosa, utólag nem módosítható, viszont a tartalom fontossága miatt kérjük a fentiek tudomásul vételét.

 

2014. október 20.

Mi az implantáció?
Videó ismertetők - (összes videó) »
 

Újpesti káposztásmegyeri és óbudai rendelőinkben további információkkal illetve személyre szabott kezelési tervvel állunk rendelkezésére. Az implantátumokat felépítmények nélkül 140 000 Forintos áron kínáljuk.

 
Média Lejátszó
Videó ismertetők
Főoldal
Kapcsolat
Fogászati kezelések
Fogorvosi vizsgálatok, diagnosztikaFogászati prevenció (megelőzés)Parodontologia (fogágykezelés)Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések)FogpótlásokSzájsebészeti beavatkozások - Implantáció (fogbeültetés) , fogeltávolítás (foghúzás) - Újpesten, ÓbudánFogékszerekOtthoni professzionális fogfehérítésBelügyi és rendvédelmi dolgozók kedvezményes ellátása