Aktuális, Újdonságok
Rendelői és otthoni professzionális fogfehérítés

Otthoni professzionális fogfehérítés

Hatékony, ugyanakkor a rendelői profi fehérítéshez képest kíméletesebb, otthon elvégezhető fehérítési módszer. Az egyénre szabott pontosan illeszkedő sínnel együtt kapja meg a páciens a fehérítő szettet és személyesen beszéljük át az otthoni tennivalókat. Jobban be lehet illeszteni a napi teendők mellé, igaz nincs meg olyan hamar az eredmény mint a rendelői in-office fehérítések esetén, viszont cserében kíméletesebb, kényelmesebb és nem utolsó sorban olcsóbb is.

Rendelői fogfehérítés

Amennyiben Ön gyors eredményre vágyik, nehezen tudná otthon a napi tevékenységei közé beilleszetni valamint nagyobb hatékonyságot szeretne akkor ez az ideális fogfehérítés. A szakmai felügyelet mellett végzett 60 perces kezelés több árnyalatot képes fehéríteni mint az otthoni, igaz sokaknál a közben jelentkező érzékenység is nagyobb. Az időbeni költséghatékonysága jobb mint az otthoni fehérítésnek és a folyamatos felügyelet is jelentős előny!

Fogkőeltávolítás polírozással 8000 Forintért!
Belügyi és rendvédelmi dolgozók kedvezményes ellátása
Rendelői és otthoni professzionális fogfehérítés
Fogékszerek
Fogkefefa (Miswak, Mustárfa)
Gyermekfogászati ellátás
Gondolatok az implantációról
Pár szó a fogkőről
Főoldal
Kapcsolat
Fogászati kezelések
Fogorvosi vizsgálatok, diagnosztikaFogászati prevenció (megelőzés)Parodontologia (fogágykezelés)Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések)FogpótlásokSzájsebészeti beavatkozások - Implantáció (fogbeültetés) , fogeltávolítás (foghúzás) - Újpesten, ÓbudánFogékszerekOtthoni professzionális fogfehérítésRendelői (in-office) fogfehérítésBelügyi és rendvédelmi dolgozók kedvezményes ellátása