Az ambuláns szájsebészeti - fogászati - gyermekfogászati rendelő.
Fogászat , szájsebészet, implantáció. Újpesten gyermekfogászat is.

Fogorvosi rendelőink Budapesten, a IV. és III. kerületben, Újpesten és Óbudán találhatók és a főváros egyik legjobb árfekvésű fogászati, szájsebészeti, gyermekfogászati szolgáltatását kínálják.


Modern rendelőink megfelelnek a fogászati és szájsebészeti ellátás legkorszerűbb követelményeinek.

Ehhez a 12 éves külföldi gyakorlat, valamint a sokéves országos szintű ügyeleti gyakorlat adja a szakmai hátteret, illetve az is, hogy több budapesti rendelőben indítottuk el sikerrel az ott korábban nem létező szájsebészeti szakellátást.

Tömegközlekedéssel illetve személygépkocsival is könnyen megközelíthetők.

Újpest

Tömegközlekedéssel illetve személygépkocsival is könnyen megközelíthető. A közvetlen környéken bőséges az ingyenes parkolóhely-kínálat. Tömegközlekedést igénybe véve megközelíthetők vagyunk a következő járatokkal: buszok: 122, 30, 230, 296, 126; villamos: 14.

Továbbá Budapest XV. kerületéből valamint Dunakesziről, Fótról és az M0-s úton is könnyen és gyorsan elérhet bennünket.

Kaputelefon: Oxydental Hungary

Rendelőnk nem akadálymentes!

Óbuda

A közvetlen környéken bőséges a parkolóhely-kínálat, amely azonban díjköteles. Tömegközlekedést igénybe véve megközelíthetők vagyunk a következő járatokkal: buszok: 137, 218, 237; villamos: 1, 1A. Továbbá rövidebb gyaloglást beiktatva a 86-os, 109-es és 206-os számú buszjáratokkal is elérhetők vagyunk.

A 80-as számhoz érve a 6-os kapukódot nyomják meg.

Rendelőnk akadálymentes!

Lépjenek bátran beljebb!


Az alábbi szakterületeken állunk rendelőinkben, a Homoktövis lakóparkban és a Flórián térnél betegeink illetve az érdeklődők rendelkezésére.

  • Vizsgálatok, diagnosztika: szájvizsgálat, gócszűrés, kezelési tervek felállítása és megbeszélése
  • Prevenció (megelőzés): ultrahangos fogkőeltávolítás, szaktanácsadás, professzionális plakk-kontroll
  • Parodontológia (fogágykezelés): tasakkezelések szükség esetén csontpótlással kiegészítve, fogak sínezése, fogínykezelések illetve sebészi korrekciók
  • Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések, esztétikai fogászat): esztétikus tömések, inlay-ek (gradia, üvegkerámia, arany), porcelánhéjak (veneer), gyökérkezelések
  • Rögzített fogpótlások: (korona, híd) ami anyaga szerint lehet klasszikus fémkerámia nikkelmentes fémvázzal porcelánleplezéssel, aranykerámia, cirkóniumvázas és fémmentes üvegkerámia (Empress II) vagy gradia
  • Kombinált fogpótlások: rögzített és kivehető részekkel esztétikus, rejtett elhorgonyzással
  • Részleges kivehető fogpótlások
  • Ambuláns (járóbeteg) szájsebészet: sebészi fog-és gyökéreltávolítás, protetikai csontkorrekciók, lágyrészplasztikák, csontfeltöltések (ide értve az arcüregemelést), cisztaműtétek, sebészi tasakkezelések, implantáció.
  • Újpesten gyermekfogászati ellátás is!

 

IV. kerület Újpest (Káposztásmegyer) - III. kerület Óbuda
Fogászat , szájsebészet, implantáció. Újpesten gyermekfogászat is.
Amit vallunk és hiszünk a fogászatról
Kapcsolat, elérhetőségek Újpesten és Óbudán
Térképek - Újpest (Káposztásmegyer), Óbuda
Cégünk adatvédelmi szabályzata
Főoldal
Kapcsolat
Fogászati kezelések
Fogorvosi vizsgálatok, diagnosztikaFogászati prevenció (megelőzés)Parodontologia (fogágykezelés)Konzerváló fogászat (fogmegtartó kezelések)FogpótlásokSzájsebészeti beavatkozások - Implantáció (fogbeültetés) , fogeltávolítás (foghúzás) - Újpesten, ÓbudánFogékszerekOtthoni professzionális fogfehérítésBelügyi és rendvédelmi dolgozók kedvezményes ellátása